dimarts, 1 de juny del 2021

Circular Temporada 2021

Benvolguts amics i amigues sardanistes,

Des d'aquesta tribuna ens adrecem novament a la nostra família sardanista tot desitjant-vos bona salut. La pandèmia ens ha sobtat i ens ha obligat a canviar els nostres hàbits i la manera com establim les relacions personals. Esperem que amb la reobertura puguem anar tornant a la normalitat.

 Balanç del 2020 

L'any passat, quan tot just anàvem a convocar l'Assemblea Anual, es va declarar l'estat d'alarma que es va concretar amb una parada general de la cultura. El cicle primavera-estiu va quedar suspès, l'aplec ajornat, Les Santes anul·lades... No va ser fins el setembre que vam fer l'aplec, com a concert, i els primers dies de gener, el concert que substituïa la ballada de Nadal.

La valoració que fem és que els actes citats van ser molt satisfactoris i molt gratificants però, cal dir-ho, ens agrada ballar sardanes i ho hem trobat molt a faltar.

Represa de les ballades de sardanes

Us anunciem que tot i les mesures de distància, higiene, mascareta, limitació horària i aforament que segueixen en vigor ja es podrà ballar sardanes.

A més cal complir un protocol: registre previ d'assistents, reunir els balladors i balladores en grups bombolla de fins a 20 persones que sempre ballaran a la mateixa rotllana i reduir la mobilitat en el recinte tancat on es fan les sardanes.

Amb el compromís de complir aquests condicions us anunciem la programació fins l'estiu.

- Dissabte, 12 de juny, 1/4 de 8. Ballada de sardanes amb la cobla Premià al pati del Cafè Nou.

- Dissabte, 19 de juny, 2/4 de 7. 35è Aplec de Nit, amb el Lluïsos Cobla, Jovenívola de Sabadell i La Principal del Llobregat, a l'envelat de la pista del Parc Central.

- Dissabte, 3 de juliol, 7 tarda. Festa d'Estiu amb la cobla Ciutat de Granollers al pati de la Residència de Sant Josep. Després de les sardanes, havaneres amb el Grup Barcarola

Pareu atenció a les properes comunicacions per les xarxes social. Arribat el moment informarem de les vies i el procediment per fer la reserva. Ja ho veureu, serà molt senzill.

Tenim la intenció de continuar passat l'estiu, però la prudència ens aconsella no avançar-nos i esperar a saber les condicions que trobem aleshores.

El que sí passarà és que l'Agrupació celebrarà el seixantè aniversari amb una programació de tardor que no ens deixarà indiferents.

Ús de les xarxes socials.

Fes-te digital! Al peu d'aquest escrit hi ha l'e-correu de l'Agrupació Sardanista. Contacta'ns i registra't. T'emviarem la informació per correu electrònic o per whatsapp.

Ens veiem a sardanes!

La Junta

sardanistesdesantaanna@gmail.com  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada