dimecres, 10 de desembre de 2014

Ballada de Nadal i altres informacions sardanistes


Benvolgudes amigues i amics sardanistes.

Ballada de Nadal

Us anunciem la tradicional ballada de Nadal, amb la Cobla Ciutat de Girona, que tindrà lloc el proper diumenge 14 de desembre a les 12 del migdia a la plaça de santa Anna de Mataró.
Us hi esperem!!!

Altres informacions sardanistes d'interès
- Ballada al Parc Cerdanyola
El diumenge 21 de desembre a les 12 del migdia al parc de Cerdanyola de Mataró es farà una ballada de sardanes amb la cobla Iluro
​ . Aquesta ballada forma part del actes per commemorar el 40è aniversari del Parc de Cerdanyola, organitzats per l'AV Cerdanyola i la Comissió del 40 aniversari de Parc de Cerdanyola, que es van haver de suspendre el passat dia 30 de novembre a causa de la pluja.

- Sardanes a Trenc d'Alba
​ Aneu escalfant ​motors perquè el dia d'Any Nou tenim una novetat. Una grup d'entusiastes sardanistes de Mataró, amb la col·laboració de diverses entitats veïnals i l'Agrupació han preparat per aquest dijous dia 1 de gener, a les 7 del matí una ballada de sardanes al passeig Marítim - Cases del Callao, per veure sortit el sol, tot menjant una magnifica xocolata desfeta. Teniu dues opcions llevar-vos ben d'hora, ben d'hora o no anar a dormir en una de les nit més llargues de l'any. La part musical anirà a càrrec de la cobla Ciutat de Mataró.
Us en seguirem informant. ​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada